Bedrijven

KEYNOTE SPREKER 'EERSTE INDRUK IN 7 SECONDEN'

Ongeveer een uur inspirerende keynote over ‘eerste indruk in 7 seconden’ Welke invloed dit heeft in business en hoe je ermee kan spelen in je voordeel.

Elke dag heb je ongeveer 3000 contact momenten, en elk van die 3000 momenten raakt je.

In de eerste  7 seconden heb je 11 beslissingen genomen en beslis je of je met iemand gaat samenwerken.

Nu is het niet zo dat je 3000 mensen per dag ontmoet, het gebeurt niet enkel in meetings of bij afspraken, het gebeurt ook op straat als je iemand voorbij loopt, of als je een e-mail binnen krijgt. Iedereen raakt iedereen elke dag voortdurend waar we onbewust beslissingen met nemen.

Er zijn verschillende stijlen voor verschillen industries and professionals. De meeste authentieke leaders in de wereld zijn consistent in wat ze elke dag dragen. Sommige zijn gekend voor hun creativiteit, andere elegantie,. Gelijk welke signature look je hebt consistentie is heel belangrijk met de keywoorden die jij hebt gekozen.

 

€ 650 excl. btw (1 uur)

Keynote spreker 'Eerste indruk in 7 seconden' - Mail mij voor meer informatie

TEAMBUILDING

Wil je graag de vrouwen in je bedrijf  trakteren op een ontspannend event? Tijdens dit teambuilding event gaan we samen op zoek naar de passende kleuren via een kleurenanalyse en persoonlijke kledingstijl via moodboards om zich goed te voelen met de kleding die ze gaan shoppen en aan doen voor op de werkvloer.

 

€ 950 excl. btw (max. 6 personen) halve dag

Teambuilding - Mail mij voor meer informatie

STIJLADVIES CLIëNTEEL KLEDINGSZAKEN

Bied je eigen klanten een persoonlijke stylingsessie aan met een  kleurenanalyse en lichaamstype advies aan. Je klanten zullen deze persoonlijke styling nog lang herinneren en blijven terug komen, persoonlijke aanpak en contact is zeer belangrijk in deze tijden.

 

€ 550/ 3 uur

Stijladvies cliënteel kledingszaken - Mail mij voor meer informatie

STYLISTE PHOTOSHOOT

Je hebt een photo shoot gepland voor je website of social media maar je weet niet waar te starten? Ik kan je helpen met het vinden van een geschikte locatie, fotograaf, outfits (die je zelf koopt of we lenen), een moodboard maken dat je website en foto’s één mooi geheel zullen zijn. En tijdens de fotoshoot zelf je volledig stylen met perfect gestylde outfits.

 

€ 750 excl. btw  (halve dag styling photoshoot + voorbereidend werk  organisatie)

Styliste photoshoot - Mail mij voor meer informatie