OVER KRISTEL

 

 

 

Als Personal Business Stylist ondersteun ik ondernemers, professionals andere mensen uit het bedrijfsleven in hun garderobe en personal branding op een innovatieve persoonlijke manier met direct resultaat in deze nieuwe tijd.

In plaats van een heleboel over mijzelf en mijn passie voor styling te vertellen, wil ik het graag hebben over u en hoe ik u als ondernemer kan helpen.

Want of u nu zelfstandig ondernemer, advocaat of IT-manager bent: de juiste kledij kan u helpen om uzelf te onderscheiden van anderen en nadruk te leggen op uw kwaliteiten. Het vertelt de ander wie u bent en waar u voor staat, en zorgt bovendien voor een zelfverzekerde indruk.

De perfecte kleding voor een specifiek persoon en een specifieke gelegenheid vinden, de laatste trends in de gaten houden en de ongeschreven regels van de branche in de gaten houden; voor mij is het mijn passie en specialisatie, maar voor vele zakenmensen is het een uitdaging.

Daarom heb ik een handige checklist gemaakt met de must-have items voor mannen en vrouwen die ik graag met u deel:

http://stylingbykristel.com/wardrobe-zakenman/

http://stylingbykristel.com/wardrobe-zakenvrouw/

Mijn klanten zijn succesvolle zakenmensen die iedere dag bezig zijn met groei creëren voor het bedrijf. Ze staan regelmatig op de voorgrond en dienen er representatief uit te zien.

Ik help hen aan een eigen unieke stijl en een veelzijdige garderobe die makkelijk te combineren valt. Merken van de beste kwaliteit, een perfecte pasvorm, passende kleuren en oog voor de laatste trends spelen hierbij uiteraard een rol.

Voordat ik begon aan mijn modeopleidingen in o.a. New York heb ik in mijn vorige functie veel bedrijven bezocht met uiteenlopende branches. Daardoor weet ik nu als geen ander hoe de diverse branches in elkaar zitten en wat de gebruikelijke gang van zaken en kledij zijn.

Dit in combinatie met een aangeboren oog en passie voor business styling en personal branding zorgen ervoor dat ik al vele ondernemers blij heb mogen maken met een passende garderobe.

 

Heeft u behoefte aan persoonlijk advies of bent u benieuwd wat personal styling voor u en uw carrière kan betekenen? Dan kom ik graag met u in contact.

http://stylingbykristel.com/gratis-kennismakingsgesprek/

PERSONAL STYLING BELGIË, PERSONAL STYLING NEDERLAND, PERSONAL STYLING LUXEMBURG

 

Contact