TESTIMONIALS

“Ik heb Kristel leren kennen via een gemeenschappelijke vriendin uit de mode-sector.
Meteen was ik gecharmeerd door haar krachtige ondernemerszin en vakkennis.
Kristel ademt niet alleen mode, maar vooral stijl.
Ze weet perfect welke kledij welke impact heeft.
Niet alleen adviseert ze haar klanten volgens hun eigen persoonlijkheid en businessdoelen, ze biedt ook een app aan waarmee het lang voor de klerenkast staan verleden tijd is.”

Wendy Weckhuysen - Advocate en Politicus

Kristel has a fantastic personality and she knows everything about personal styling and fashion. She really took the time to find out why i wanted professional advise. This can be for many different reasons and is of course very personal. Some people might want a career change or a new direction in their personal life. Other ma have had some changes in their body. On top of this personal approach it was immediately clear to me that she has a lot of knowledge. She knows everything about body types and the best matching clothes and she is a certified color consultant. In short; i would definitely recommend her!

Kelly Van Raemdonck, bij BTS Travel

Now I have no worries any more with my wardrobe with Kristel as my Personal Shopper, She brings you the shop, many more then you need so you have enough choice. She made beautiful combination suiting my position. I found my shopper for life time!

Isabelle Desmedt, bij Het Poetsbureau

Via via ben ik bij Kristel Merckx terechtgekomen. Ik had eerlijk gezegd geen idee wat ik mocht verwachten toen ik de eerste afspraak met haar vastlegde. Positief verrast was ik toen ik Kristel leerde kennen. Kristel besteedt zowel aandacht aan het voortraject, de eerste ontmoeting, het personal shoppen en het natraject. Ze bespreekt je huidige kledingstijl, wat je beroep is en met welke doelgroepen je dagelijks in contact komt. Op basis daarvan, stelt ze je garderobe samen. Het is een totale geruststelling voor mij nu eindelijk te weten welke kledij echt bij mij en mijn doelgroep past. Ik draag alle kledingstukken die ik heb aangekocht: gedaan met miskopen. Bovendien is elk stuk bewust door Kristel geselecteerd en stelt ze een lookbook samen: alle mogelijke combinaties op een rij.

Wat ik tof vind aan Kristel, is dat ze echt tijd voor je vrijmaakt om te luisteren, je garderobe stuk voor stuk bewust samenstelt en dit alles in een gemoedelijke, uitnodigende sfeer.
@Kristel: een oprechte dankjewel. Het samenwerken met jou heeft een impact gemaakt op de eerste indruk die ik nalaat bij (potentiële) klanten. Mijn look ondersteunt me elke dag en past bij wie ik echt ben.

Sarah Vandewoude, zaakvoerder bij Sideways Consultancy

Ik geniet iedere dag van het kiezen wat ik aan moet. Echt super blij en dankbaar. Kijk nu al uit naar de volgende keer!

Bregje Advocate Partner, bij De Brauw blackstone Westbroek Amsterdam

Als zaakvoerder van een metaalbedrijf heb ik een heel druk leven en in mijn vrije tijd heb ik hobby’s zoals zeilen en golf en ga ik liever niet shoppen. Daarom heb ik Kristel ingeschakeld om voor mij te winkelen. Ze bespreekt de eerste keer wie je bent en op basis van je levensstijl en branding brengt ze een garderobe mee die we hadden besproken. Sinds ik met Kristel samen werk heb ik elke dag een mooie outfit aan die bij me past als zaakvoerder en als persoon.

Emmanuel, zaakvoerder bij Duroc Metaal bedrijf

Aangezien ik weinig tijd heb en niet graag winkel, en de tijd die ik heb graag met mijn gezin door breng heb ik Kristel gecontacteerd om het ganse jaar mijn garderobe up to date te houden.

Gert, zaakvoerder bij Concept Tuinen

Ik werk nu 1 jaar met Kristel en ik moet toegeven dat zij de persoon was dat ik naar zocht op vlak van styling en personal branding.
Als ambitieuze bedrijfsleider is public identity enorm belangrijk en heb je de opportuniteit om onder andere met je voorkomen impact te maken. Kristel zorgt voor een krachtige personal branding dat overeenkomt met je merk. Kracht, gedrevenheid en uniciteit. Voor vrije tijds kledij heb ik ook op Kristel beroep gedaan, en was hier bijzonder tevreden van. Ik kijk al uit naar onze volgende samenwerking.

Yasmin Dewilde, Zaakvoerder & Coach bij WeAreLions

In tegenstelling tot vele anderen, tilt Kristel het vak van personal styling tot een ander niveau. Na initieel contact en intake sessie, is ze meteen aan de slag gegaan met een 1-on1 styling for men , volledig gefocusseerd op mijn specifieke wensen en persoonlijkheid. Haar interactiviteit, gedrevenheid en professionele aanpak hebben geleid tot maatpakken en een casual garderobe die er mag wezen. Ik kijk al uit naar volgende styling sessies en de bijhorende leuke ontmoetingen.

Robbie Thielemans, Zaakvoerder bij Stereyo

Testimonial volgt.

Tom Van Uffelen en Evi Van Berckelaer - Zaakvoerders bij Universitas Digital Printing

1. Wat was voor jou de aanleiding om met mij aan de slag te gaan?

De aanleiding was een combinatie van enkele factoren. Enerzijds was mijn kleerkast volledig niet meer op orde door mijn gewijzigde gezondheidssituatie. (gewichtsverlies). Anderzijds had ik geen afgetekend beeld (en daarom ook geen gerichte aanpak in het shoppen) wat betreft mijn stijl. Combinatie van beide hebben me aangezet om contact op te nemen.

2. Hoe heb je het traject ervaren?

Een aangename en efficiënte ervaring. Je merkt van bij het begin dat er een goed idee zit achter de werkwijze en aanpak van Kristel.

3. Wat was het directe resultaat? En wat is het resultaat op langere termijn denk je?

Het directe resultaat is een make-over van mijn kleerkast met kledij waar ik me stuk voor stuk goed bij voel, binnen de stijl die uitgetekend werd tijdens onze gesprekken. Op lange termijn heb ik een veel beter idee over de do’s and don’ts tijdens het shoppen, en zal ik de stijl van mijn kleerkast beter kunnen behouden.

4. Wat zouden de kosten/pijn zijn als jij dit traject niet had gedaan?

Afstel is uitstel. Dit traject niet doen zou voor mij betekenen dat ik bleef aanmodderen met het aankopen van 1 à 2 stuks, zonder idee te hebben wat ik precies zocht en nodig had in mijn kleerkast. Dit traject bracht structuur en een concept in mijn kledingstijl.

5. Waarom heb je mij gekozen voor dit traject?

In alle eerlijkheid was ik niet in de wereld thuis voor ik Kristel contacteerde. Ik had wat research gedaan in het volledige spectrum van stylisten (van de ‘grootketen’ stylisten tot de professionele, op maat stylisten). Uiteindelijk was de keuze snel gemaakt gezien de expertise en aanpak van Kristel.

6. Hoe zou je mij omschrijven aan iemand die mij niet kent?
Een openhartige vrouw, die op haar manier toch wel de juiste informatie weet los te peuteren uit haar cliënten om steeds een succes te maken van de stylings. Bovendien een heel proactieve professional die steeds een connectie probeert na te streven met haar gesprekspartners.

7. Wat zou je zeggen tegen iemand met hetzelfde (probleem)/dezelfde vraag?

Ik zou hen zeker aanraden om een styling te overwegen, mits de motivatie en ingesteldheid om dit te doen goed zit. Een styling is op een bepaalde manier ook een sprong in het onbekende, maar ik heb niks dan positieve ervaringen overgehouden aan onze samenwerking.

Kenneth Vansteenkiste - Professional Support Lawyer in the Corporate and M&A Practice Group in Belgium.

1. Wat was voor jou de aanleiding om met mij aan de slag te gaan?

Ik zag op linkedin een verwijzing naar het werk van Kristel over hoe ze ervoor zorgt dat je er elke dag stralend kan uitzien, welke combinaties mooi zijn en welke helemaal niet. De juiste combinaties kiezen vond ik altijd moeilijk, maar sinds ik met Kristel aan de slag ben en haar advies opvolg, zit het altijd goed. Twijfel ik toch, dan ga ik even in de app kijken welke combinaties Kristel voorstelt, aan de hand van de door mij aangekochte spullen.

2. Hoe heb je het traject ervaren?

Erg professioneel. Kristel weet waarmee ze bezig is én durft je te overtuigen ook eens out of the box te denken en iets nieuws te proberen.

3. Wat was het directe resultaat? En wat is het resultaat op langere termijn denk je?

Voor de kleerkast staan en kleding kiezen is veel makkelijker, kost minder tijd en je voelt je veel zekerder over je keuzes. Die zekerheid straat je vanzelfsprekend ook uit naar anderen, omdat je weet dat je outfit past.

4. Wat zouden de kosten/pijn zijn als jij dit traject niet had gedaan?

Uren voor de kast staan 🙂 de foute dingen kopen

5. Waarom heb je mij gekozen voor dit traject?

De persoonlijke klik, je weet waar je voor staat, ook qua stijl sluit die van jou aan op de mijne. Ik merk elke keer weer dat je weet waar ik voor zou kiezen als ik in de winkel sta. en ik mag je altijd lastig vallen als ik het eens niet weet of twijfel!

6. Hoe zou je mij omschrijven aan iemand die mij niet kent?

Als mensen zeggen dat ik er goed uitzie en mooi gekleed ben, zeg ik spontaan: dat is het werk van Kristel, mijn styliste. Ik raad je aan om ook eens met haar te spreken: met het budget dat jij in gedachten hebt, maakt ze van jou een nieuw en stijlvol persoon, ze dringt je niets op en luistert naar wat jij echt wilt en past zich daaraan aan.

Anke Van Droogenbroeck - Owner Into Difference, Managing partner QO2group

Wij hadden ons laten stylen om naar een bruiloft te gaan, uiteindelijk hebben we niet ieders 1 jurk gekocht maar samen 9 jurken. Keuze genoeg van jurken en perfect aansluitende accessoires. Wij waren zeer tevreden van de service van Kristel!

Delphine, bij Google

Keynote presentatie over eerste indruk.

Inventi nv - Antwerpen - Consultants in Sales

Workshops Styling voor consulenten.

Poetsbureau - West en Oost Vlaanderen

Workshops Styling voor alle medewerkers.

RG Tegelfabriek - Zandhoven

Kristel weet hoe ze je eigen stijl én de vibe van je bedrijf in een professionele look kan gieten, zonder dat je het gevoel hebt een uniform aan te moeten.

Mijn stijl is altijd kleurrijk en creatief geweest, met het risico jonger en meer casual over te komen dan de professionele aanpak die ik bij klanten hanteer. Kristel wist dit perfect te vertalen naar een work wardrobe die nog genoeg kleur en print heeft, en waarmee ik toch steeds professioneel voor de dag kom.

Tijdens de eerste sessie maakte ze een moodboard op basis van wat ik vertelde, en daarin bleek al snel dat ze helemaal begreep wat ik bedoelde. Ik wist meteen dat ik in goede handen was.

Wat me verrast heeft, is hoe goed ze ook kijkt naar wat werkt met je huidige (werk)garderobe, verschillende soorten meetings en events die je hebt, en je persoonlijkheid er ook in verwerkt. Dat was voor mij een absolute meerwaarde!

Het resultaat is dat ik nu een work wardrobe heb waarin alles me staat, en ik steeds mijn bedrijf kan representeren op een passende, professionele en stijlvolle manier. En ik voel me er ook nog eens helemaal mezelf en op mijn gemak in. Weer een zorg minder in mijn drukke agenda.

Ellen Pillen Strategisch, Creatief & Persoonlijk Webdesign voor Gedreven Ondernemers

CONTACT