FAQ'S

FAQ'S

Wat is Personal styling?

Persoonlijke stijl is persoonlijk – het gaat erom wie je bent en dat in voorkomen te weergeven.

Het gaat om je goed voelen. En als je je goed voelt, projecteer je een positieve energie.

Het gaat over zelfacceptatie en werken met je mooie uniciteit.

Het gaat er natuurlijk uitzien en je comfortabel voelen.

Het moet niet worden afgedwongen en het gaat niet altijd om het volgen van de nieuwste trends. In feite is je stijl vaak vloeiend en evolueert naarmate je je fysiek en mentaal ontwikkelt en verandert tijdens je hele reis in het leven.

Persoonlijke stijl gaat over luisteren naar je intuïtie en de moed hebben om met de stroom mee te gaan, misschien wat risico’s nemen, iets nieuws proberen en je innerlijke zelf afstemmen op je uiterlijke slijtage! Je persoonlijke stijl moet je authentieke zelf weerspiegelen en mijn taak als persoonlijke stylist is om je te helpen er goed uit te zien en je goed te voelen over wie je bent.

Dus maak je geen zorgen meer over die ‘stukjes’ die je niet leuk vindt. Schakel de ‘what ifs’ en de ‘I need to’ statements uit. Stop met de zelfkritiek en het negatieve oordeel.
“Het gaat niet om de maat die je draagt, maar op de manier waarop je je maat draagt.”

Wat bedoel je met styling op een innovatieve manier met direct resultaat?

Zelf heb ik een eigen manier van styling structuur gebouwd die uniek is op een innovatieve manier, zeer gestructureerd en met direct resultaat. Ik werk ook met een digitaal lookbook voor mijn klanten zodanig ze achteraf hun outfits van onze styling oneindig gecombineerd kunnen terug vinden. Dus geen zoektocht meer in je garderobe maar gewoon via je account (app) op je gsm.

Kan ik je ook inhuren als styliste voor een garderobe opruiming?

Dat kan absoluut, dit zit mee in mijn 1-ON-1 Personal business styling ook inbegrepen. Als je echt die droom garderobe wil, adviseer ik het hele traject waar je achteraf zeker geen spijt van zal hebben wanneer je elke dag kan stralen in prachtige outfits, die past bij je doelen en levenstijl.

Wie zijn je klanten?

Mijn klanten zijn vrouwen en mannen meestal met een eigen bedrijf, zijn advocaat of arts, maar ik heb ook een jurist of CEO als klant, mijn klanten zijn tussen de 28j en 55j. Ze hebben allemaal gemeen dat ze zich goed willen voelen, ambitieus zijn en een goede eerste indruk willen maken. Mijn klanten hebben zeer uiteenlopende branches, dit van een arts tot iemand met een bouwbedrijf.

Wat is mijn opleiding en ervaring als styliste?

– Kleur, – stijl en image consulente schoonheidsschool
– Fashion styling school of style New York
– Internships bij bekende fashionstylisten in New York waar ik Fashion shoots stylde voor Elle en Vogue magazine
– Common sens voor style en passie natuurlijk 🙂
– Reeds 5 jaar fulltime personal styliste voor ondernemers en professionals

Waarom zou ik een Personal Styliste huren?

– Je houdt niet van winkelen
– Je gaat graag winkelen maar weet niet waar en hoe zonder miskopen
– Stylisten zijn goed op de hoogte van de kwaliteit en merken
– Sneller winkelen afspraken – Tijdbesparend
– Begrijp je lichaam
– Profiteer van wat u al bezit -> nieuwe combinaties
– Een sterke en eerlijke betrouwbare relatie met je styliste
– Elk stuk dat je koopt zal veelzijdig zijn
– Confidence boost
– Lange-termijnsinvestering

Welk budget moet ik voorzien voor kleding?

Het budget kies je zelf, aangezien je investeert in mij als styliste raad ik aan om minimum een budget van € 3000 te voorzien. De meeste klanten kopen kleding aan van onze styling vanaf € 3000 tot € 5000.

Maakt het uit welke maat ik heb?

Er is geen ”juiste maat” als het om stijl gaat. De vaardigheden die u in onze styling opdoet, zorgen ervoor dat u zich de hele dag beter voelt over uzelf, ongeacht uw maat.

Ik moet afvallen, moet ik me daar eerst op concentreren?

Dit is iets dat ik de hele tijd hoor, en ik geloof niet dat je je leven, je geluk of je waarde voor wat dan ook in de wacht moet zetten. Veel vrouwen en mannen na onze styling voelen zich slanker door alleen maar zich te leren stylen, en dit is de motivatie die ze nodig hadden om nieuwe levensstijl keuze te maken en af te vallen.

Ik weet niet zeker of ik het me kan of wil veroorloven om in mezelf te investeren…..

Ik ben opgegroeid met de overtuiging zuinig te zijn, te sparen en niet teveel te investeren in ”onnodige dingen”. Gelukkig vond ik de juiste mentoren om mijn overtuigingen te veranderen, zodat ik kon leren hoe ik om meer kon vragen door wel te investeren. Nu ben ik trots om toe te geven dat ik me manifesteer als een BAAS, maar dat is omdat ik heb geleerd hoe ik doelen kan stellen, mijn dromen kan najagen en in mezelf kan investeren, en dat voelt GEWELDIG. De harde waarheid is dat de wereld niet in u zal investeren totdat u eerst in uzelf kan investeren.

Omvat het zowel werk als privé styling?

U creëert u eigen stijlidentiteit die een weerspiegeling is van uw persoonlijkheid, uw doelen en uw stijlvoorkeuren. Hiermee kun je professionele looks creëeren voor op het werk, er goed uitzien voor een date night, of er lief uitzien als je gewoon thuis bent.


Welke regio werk je als styliste, is Nederland niet te ver?

Zeker niet, want ik woon de helft van mijn tijd in België en in Nederland

Is alles in je tarief inbegrepen zoals kilometervergoeding ook?

Ja, al mijn services zijn inbegrepen zoals kilomters, 1ste persoonlijke styling, shopping, 2de persoonlijke styling sessie, moodboards, en een digitaal lookbook met alles combinaties van je huidige garderobe en nieuwe outfits, dit allemaal via een app.

Welke merken gebruik je voor je stylings, is het duur?

Voor basics gebruik ik kleding van iets hogere prijs klasse omdat je hiervan veel langer plezier zal aan hebben, basics kun je altijd aan doen en heel goed combineren. Je zal jezelf er ook beter in voelen bij het aan doen, de fitting en materialen zijn geweldig!

Vrouwenmerken

– Hugo Boss
– Patrizia Pepe
– Elisabetta Franchi
– Twinset
– Chiara Boni
– Emporio Armani
– John Smedley
– J Brand
– FTC
– Peutery
– Hogan
– Tod’s
– Op maat gemaakte kostuums en mantelpakken

Herenmerken

– Hugo Boss
– Stenstroms
– Samsoe Samsoe
– Gentiluomo
– Ted Baker
– Florsheim
– Armani
– Thomas Maine
– Peutery
– Xacus
– Mason’s
– Joop!
– Fortezza
– Op maakt gemaakte kostuums

Andere vragen?

Contacteer mij via info@stylingbykristel.com