OVER KRISTEL

 

WAAROM STYLING?

Als Personal Business Stylist ondersteun ik ondernemers, professionals andere mensen uit het bedrijfsleven in hun garderobe en personal branding op een innovatieve persoonlijke manier met direct resultaat in deze nieuwe tijd.

In plaats van een heleboel over mijzelf en mijn passie voor styling te vertellen, wil ik het graag hebben over u en hoe ik u als ondernemer kan helpen.

Want of u nu zelfstandig ondernemer, advocaat of IT-manager bent: de juiste kledij kan u helpen om uzelf te onderscheiden van anderen en nadruk te leggen op uw kwaliteiten. Het vertelt de ander wie u bent en waar u voor staat, en zorgt bovendien voor een zelfverzekerde indruk.

De perfecte kleding voor een specifiek persoon en een specifieke gelegenheid vinden, de laatste trends in de gaten houden en de ongeschreven regels van de branche in de gaten houden; voor mij is het mijn passie en specialisatie, maar voor vele zakenmensen is het een uitdaging.

Voordat je de kans hebt gehad om iets te zeggen, hebben mensen al beoordeeld hoe je eruit ziet en hebben ze je in een doos in hun hoofd gecategoriseerd.

En, dit zal gebeuren. ALTIJD. Maar wat je wilt is om er zelfverzekerd uit te zien en je zelfverzekerd te voelen wanneer je een kamer binnenstapt om alles te laten gebeuren wat je wilt.

 

Ik heb gezien wat er aan de andere kant gebeurt wanneer mensen snelle beslissingen nemen over hun persoonlijke stijl.

Het ziet er ongeveer zo uit:

Ze denken dat een verkoper in een kledingzaak hen kan helpen bij het samenstellen van een look – of erger nog: ze vullen online een aanvraagformulier in om ‘gepersonaliseerde’ outfits in een doos te krijgen.

Ze merken dat ze regelmatig (online) winkelen voor iets nieuws omdat ze “niets” te dragen hebben. Of ze dragen steeds weer dezelfde ongeïnspireerde outfits, omdat het opruimen van hun kast voelt als te veel werk.

En misschien wel het gevaarlijkst van alles … ze denken dat ze het zelf kunnen, omdat ze denken dat hoe ze eruit zien er niet zoveel toe doet, en ze kopen gewoon wat ze zien op de paspop in de winkel.

Als je eerder in deze positie bent geweest, weet je hoe het voelt om thuis te komen met outfits die goed zijn, maar je krijgt een lege portemonnee en je hebt nog steeds geen idee wat je nu moet doen.

 

 

Daarom heb ik alvast een handige checklist gemaakt met de must-have items voor mannen en vrouwen die ik graag met u deel:

Download hier gratis: Ultieme garderobe checklist voor de moderne zakenman

Download hier gratis: Ultieme garderobe checklist voor zakenvrouwen

 

Mijn klanten zijn succesvolle zakenmensen die iedere dag bezig zijn met groei creëren voor het bedrijf. Ze staan regelmatig op de voorgrond en dienen er representatief uit te zien.

Ik help hen aan een eigen unieke stijl en een veelzijdige garderobe die makkelijk te combineren valt. Merken van de beste kwaliteit, een perfecte pasvorm, passende kleuren en oog voor de laatste trends spelen hierbij uiteraard een rol.

Voordat ik begon aan mijn modeopleidingen in o.a. New York heb ik in mijn vorige functie veel bedrijven bezocht met uiteenlopende branches. Daardoor weet ik nu als geen ander hoe de diverse branches in elkaar zitten en wat de gebruikelijke gang van zaken en kledij zijn.

Dit in combinatie met een aangeboren oog en passie voor business styling en personal branding zorgen ervoor dat ik al vele ondernemers blij heb mogen maken met een passende garderobe.

Heeft u behoefte aan persoonlijk advies of bent u benieuwd wat personal styling voor u en uw carrière kan betekenen? Dan kom ik graag met u in contact.

Vraag hier je gratis kennismakingsgesprek aan

PERSONAL STYLING BELGIË, PERSONAL STYLING NEDERLAND, PERSONAL STYLING LUXEMBURG

Contact