5 stijl fouten gemakkelijk te vermijden

Iedereen maakt fouten, en dat is oke. Soms probeer je een nieuwe trend of een nieuw silhouet, en het werkt niet uiteindelijk. Het gebeurt met iedereen, en het is niet erg.

Waarom? Omdat ze volledig voorkomen kunnen worden. Nadat je hebt geleerd wat ze zijn, zul je er zeker rekening met houden.


1.) Uw kleding is te strak

Gewoon omdat je het hebt aangekregen, betekent niet dat het past. Als een deel van je lichaam erover gaat, dan is het tijd om je maatje te vergroten. Als je kleding past, lijk je slanker en stijlvoler.


2.) Je draagt ​​te veel accessoires

Een ketting, oorbellen, armbanden en ringen allemaal tegelijk? Het lijkt meteen goedkoop! Beperk het aantal juwelen. Als je twijfelt, verwijder je best een juweel.


3.) Uw ondergoed schijnt door

Zichtbare panty lijnen, riempjes van je bh die doorkomen zijn volledig te voorkomen. Er zijn zoveel ondergoedopties. Ga naar je lokale lingeriewinkel voor degelijk advies – Het zal je leven veranderen als je jezelf goed voelt in je kledij met de juiste lingerie eronder die niet tevoorschijnkomt. Ik raad bijvoorbeeld deze bh aan.


4.) Je kleed jezelf te jong

Als het gaat om stijl, moet je look volwassenheid uitstralen. Ik ben voor om jezelf op een moderne look te kleden maar hou het stijlvol, en kleed je niet te ver van je leeftijdsgroep.

5.) Balans strakke en losse kleding

Naar mijn mening vind ik dat je outfit meestal een balans moet hebben van strakke en losse stukken. Bijvoorbeeld, als je die gloednieuwe strakke potloodrok wilt dragen, koppel het met een losse bovenkant zoals dit voorbeeld. Draag geen strak stukje op een ander strak stukje. Als u dit doet met losse kledingstukken, kun je lui en frumpy kijken.