Artikel Steps Magazine – Zomertips

http://www.steps.be/zomertips-stylistes/

Kristel Merckx

Kristel (33) deed haar kennis en ervaring op door zich te verdiepen in de fashionwereld van New York. Ze volgde een opleiding aan de Amerikaanse School of Style en werkte al vaak voor magazines als Vogue en Elle. Daarnaast geeft ze iedereen die het wenst ook een persoonlijke 1-on-1 styling.

A post shared by Stylingbykristel (@stylingbykristel) on

Jouw musthave voor deze zomer?
Op warme zomerdagen kies is sowieso voor een hemdjurk. Als het iets frisser is, kan een jeans een goed alternatief zijn. Ze zijn beiden super comfortabel en chic tegelijk. Je kan er ook een riem bij dragen voor een extra vrouwelijke touch.

Wat draag je in tropische hitte?
Ga vooral voor lichte kleuren. Donkere kleuren absorberen het licht en dan krijg je het alleen maar warmer. Je kan ook een hoed dragen. Dat is én fashionable én het beschermt je tegen de hitte.

Wat draag je naar een warme dag op het werk?
Vooral losse kleding in plaats van strakke dingen. Zo kan je kledij ademen. Kies ook voor een stof die absorbeert, zoals katoen.

Accessoire die niet mag ontbreken?
Dit jaar zijn opvallende en grote sieraden weer helemaal in. Denk maar aan chokers, grote oorbellen en statement kettingen. Een juweeltje hier en daar maakt je outfit compleet.
www.stylingbykristel.com