First class in style

 

Personal branding styling met Marius Noubissi (topspits van KFCO Beerschot)

Ondernemen en voetbal spelen in eerste klasse, dat is veelal iedereen zijn of haar doel wanneer men start met ondernemen of voetballen. Zelf heb ik (Kristel Merckx) gevoetbald van mijn 13j tot mijn 26j. gestart met passie en ambitie om eerste klasse te kunnen spelen, want dat was mijn droom en doel. De weg er naar toe was met hoogte- en dieptepunten, maar uiteindelijk wel met trots en plezier. Om eerste klasse te kunnen spelen heb je de juiste mindset, fysiekheid en krachtige uitstraling met zelfvertrouwen nodig.

In mijn jonge jaren kwam ik er achter dat ik niet in evenwicht was met mijn kleding (welke ik van de club kreeg), mijn keepersbroek en keeperstrui waren 3 maten te groot ik voelde me er helemaal niet goed bij en daardoor was ik niet in balans met mezelf. Ik straalde niet de kracht uit die ik moest hebben om succesvol te zijn. Ik zocht hiervoor een oplossing om kleding te kopen met de juiste maten, zodat ik zelf alles kon kiezen, om de juiste uitstraling te hebben op het veld.

Toen ik op mijn best was in 3de klasse (Massenhoven) (20 jaar) was alles in balans, ik had de juiste mindset, fysieke fitheid en de juiste outfit. Ik straalde veel kracht uit en slaagde er in om te gescout te worden naar 1ste klasse (Sinaai Girls). Deze methodiek paste ik ook toe wanneer ik startte met werken om de promotie te kunnen maken of de deal te kunnen scoren die ik wilde. (Focus, mindset, fitheid en uitstraling)

Als ondernemer moet je ook de juiste balans vinden in fitheid, de mindset hebben voor je doelen en dat weergegeven in de juiste style. Dat maakt je als ondernemer krachtig. Deze combinatie draagt bij aan het succes van je onderneming en je doelen.

Style wordt zwaar onderschat door velen, zonde want je kan er zoveel mee bereiken om je doelen te bereiken. Vaak krijg ik te horen ‘ze moeten mij maar nemen hoe ik ben’. Niemand blijft wie je bent want je groeit en de fases in het leven veranderen je met de jaren. Styling is de weergave van deze ontwikkelingen. Let wel; een website verander je toch ook om de zoveel jaren.

Een van de belangrijkste vragen die je jezelf als ondernemer moet stellen: Hoe wil ik dat mensen naar me kijken? Ondernemen is ook een spel als voetbal, als je strategisch speelt met passie zul je winnen. Je kan voetballen in eerste provinciale, 2de klasse of 1ste klasse, de vraag is wat zijn je ambities om welk spel te spelen.

Mijn klanten, ondernemers/onderneemsters en topsporters willen dolgraag een perfect gecombineerde garderobe die passen bij hun persoonlijkheid, business en doelen. Echter de pijn is dat ze hiervoor niet altijd de tijd hebben, niet graag winkelen en niet weten waar te beginnen en hoe te combineren.

Ik help mijn klanten aan hun perfecte outfits die passen bij hun fase/persoonlijkheid en doelen van hun bedrijf. Ze kunnen ‘s morgens zonder stress zich aankleden met combinaties van hun garderobe gecombineerd met een digitale app. Hiervoor hoeven ze zelf niet de winkel want die breng ik persoonlijk aan huis of hun bedrijf.

Samen met mijn klanten eerste klasse spelen in STYLE is mijn passie en doel.

Your Personal Business Stylist,

Kristel Merckx

www.stylingbykristel.com

 

 

Artikel Exclusief magazine: