HOE DRAAG JE EEN KOKERROK/PENCILSKIRT

Pencil Skirts past bij de meeste lichaamsvormen, het is gewoon een kwestie van stylen. Wat uw lichaamstype ook is, potloodrokken kunnen uw figuur flatteren en het meeste uit uw favoriete blouses, tops en hemdjes halen in je garderobe. Potloodrokken kunnen worden gedragen met verschillende stuks zoals blouses, overhemden, blazers en alle accessoires die je in je kast kunt vinden.

Een effen kleurkokerrok zou het beste zijn als je zwaarder bent op uw onderste helft ligt. Je kunt het combineren met gestructureerde blouses of truien of bloesjes met een patroon. Probeer gedurfde patronen als je onderste helft slanker is en je niet volle billen hebt.

Als je er slank wilt uitzien, maar je bent meer een A type, kies dan topjes met ruches of een diepe V-hals. Voor dames met een grotere maat, zal een stijl met een hoge taille en kortere zoompuntrollen ervoor zorgen dat je er slanker uitziet.

Bij een X en H type kun je uw taille nog meer benadrukken met een riem, – de kleur van de riem moet donkerder zijn dan je top en je rok of probeer een peplum-top.

Het dragen van potloodrokken overdag is ook geen probleem. Neutraal gekleurde potloodrokken werkt prima voor elke gelegenheid, plus, het kan ook worden gedragen op last-minute happy hours feestjes. Het instoppen van je blouse definieert je taille en geeft je outfit een leuke uitstraling. Als je een beetje wilt accessoriseren, kun je een getailleerde blazer of een strakke vest dragen. Voeg voor after-work feestjes of gelegenheden wat glamour aan je kokerrok toe door sprankelende juwelen en pumps te dragen. Als het dragen van hakken te zeer doet, ga dan voor ballerina’s voor comfort. Voor weekenduitstapjes kun je een kokerrok dragen met een klassiek T-shirt eronder en wat accessoires dragen zoals een ketting en oorbellen voor een moeiteloos stijlvolle look. Maak je look af door pantoffelschoenen of een paar sneakers te dragen.

Hierbij geef ik je  3 outfit ideeën voor 3 verschillende werk gelegenheden:

BUSINESS MEETING

KANTOORDAG

NETWERKBORREL