Hoe kleed je jezelf in je 30 jaar?

Oh we zijn echt volwassen nu 🙌  maar wat doen we nu aan van kleding zowel privé als voor je werk?

Je aankleden in de dertig kan best een achtbaan zijn; dat was het zeker voor mij, want het was een periode van echte zelfontdekking. Het gerucht gaat; dit is wanneer je er echt achter komt wie je in hemelsnaam bent.

Voor mij was het rond de 34, en nu ben ik 37, maar op een gegeven moment in je 30ste komt een keerpunt waarop je je realiseert dat je een volledig gevormde volwassene bent met een carrière, levenslange vriendschappen, misschien een gezin of een relatie. Je weet precies waar je voor staat en je leven lijkt eindelijk een duidelijke richting te hebben.

Je gaat vooruit in je carrière en je look MOET respect afdwingen. Stijl is op deze leeftijd van cruciaal belang.

 

Het is tijd om de volwassenheid te omarmen met een kledingkast die goed gevuld is met de klassiekers, investeringsstukken en een kledingkast die echt weerspiegelt waar je in je leven bent.

Level omhoog, want het is tijd om van de 20-iets dat je bent af te komen en wat geld uit te geven aan de 30-iets dat je bent.

De toptips voor in je 30 jaar

 

Investeer in jezelf!

Het is tijd om je fast fashion-verslaving te laten varen en in te ruilen voor het echte life winkelen voor volwassenen. Nu je weet wat je leuk vindt en wat er goed uitziet, kun je investeren in stukken die lang meegaan. Dit omvat het bouwen van een tijdloze kledingkast met veelzijdige kledingstukken die je elke dag kunt dragen.

Gedaan met comfort

Misschien was dat een beetje dramatisch, maar het is tijd om te stoppen met het dragen van ‘comfortabele’ items in het openbaar omwille van het comfort. Dat betekent dat er geen slippers of UGG’s meer verschijnen in het openbaar. Je jaren 30 zouden een bepaald niveau van verfijning moeten brengen, wat betekent dat je moet overstappen op hakken en chique sandalen.

Geef niet alles bloot

Hopelijk liet je het al allemaal uitdelen en liet je je lichaam zien toen je in de twintig was. Nu is het tijd om je te bedekken en EEN sexy deel van je lichaam te kiezen om te pronken.

Bereid je voor op de toekomst

Stuit je op een geweldige jurk, maar heb je er geen gelegenheid voor? Koop het! Tijdens deze periode van je leven zullen er sociale evenementen zijn die een fatsoenlijke outfit vereisen – bruiloften, cocktailparty’s, werkevenementen zullen uit het houtwerk komen, dus wees voorbereid.

”Voor mij is de manier waarop je jurk draagt zoveel meer is dan de kleding die je draagt, je stijl is een verlengstuk van wie je bent als persoon, van wat je doet voor de kost en waar je bent in je leven.”

 

Waarom is het passend om je leeftijd aan te passen, als 40 de nieuwe 50 is (of hoe dat woord ook gaat) en vrouwen er beter dan ooit uitzien naarmate ze ouder worden, waarom moeten we dan ‘passend’ zijn?

Niet alleen dat, wat je draagt, fungeert als een advertentie voor andere mensen om die dingen te weten. Stel dat u in de dertig bent en een succesvolle advocaat bent. Je hebt net een huis gekocht en je bent in feite de meest geweldige persoon ooit. Je draagt ​​echter nog steeds strakke spandex-jurken wanneer je uit gaat met je vriendinnen, je hebt nog nooit een dierenprint ontmoet die je niet leuk vond, en in je gedachten is glitteroogschaduw nooit uit de mode geraakt. Mensen zijn geschokt als je zegt dat je in de dertig bent omdat ‘je er totaal 24, misschien 25’ uitziet.

Dit is geen compliment….!

Stel je nu een wereld voor waar deze 30-jarige advocaat kleding draagt ​​die beter bij haar leeftijd past? Een meer neutraal kleurenpalet, body skimming en smaakvolle avondkleding, en heeft haar make-upspel zo geperfectioneerd dat ze er perfect en natuurlijk uitziet? Mensen raden misschien niet aan dat ze 24 is, en ze kunnen haar diensten als advocate vragen of haar mee op date uit vragen omdat ze haar serieus nemen nu.

Ik zou elke dag liefde en geld kiezen dan voor een ” compliment ”.

Ik hou van dit citaat van collega-persoonlijk en modestyliste, Annabel Hodin

” De basis van stijl is een begrip van niet alleen wie je bent, maar ook het soort vrouw dat je wilt projecteren. ”

 

Het zegt eigenlijk alles, nietwaar?

Weten wanneer je moet loslaten

Iets dat me is opgevallen tijdens het opruimen van de kasten van de klant, is dat het weg doen van bepaalde stukken voelt alsof ze een deel van zichzelf kwijtraken, waardoor het moeilijk wordt om los te laten. Het idee dat als de jeans met lage taille die ik droeg toen ik 21 was nog steeds past, ik standaard niet een beetje ouder ben geworden. De jeans met lage taille opgeven betekent overgeven aan het feit dat je ouder bent geworden.

Het mooie van overgave is dat als je eenmaal opgeeft, er altijd iets beters wacht om in te stappen.

Ik heb dit honderden keren gezien bij mijn klanten. Ze willen niet toegeven dat het tijd is om hun leeftijd aan te kleden, maar als ze dat eenmaal doen, voelen ze zich eindelijk als hun authentieke zelf.

Zodra je de realiteit begint te accepteren, begin je in de realiteit te leven en begint je ware bestemming op zijn plaats te vallen.

Klinkt gek, ik weet het, maar ik heb dit uit de eerste hand meegemaakt. Nadat ik gekke mode Kristel had losgelaten en begon met het omarmen van een meer volwassen stijl, begonnen dingen te veranderen. Mijn bedrijven genereren meer inkomsten dan ooit, ik ben met een geweldige man en ik krijg meer respect in de wereld.

Mijn advies? Als je vastzit, is dat omdat je vasthoudt. Laat het gaan

Style icons in hun 30 jaar

 

Amal Clooney

 

Megan Markle

 

Ik ben getuige van de transformatie van mijn klanten nadat ik met hen heb gewerkt, en dat is de reden dat ik doe wat ik doe. Natuurlijk, het is leuk om te winkelen en personal stylist te zijn voor als beroep, maar de kleding is slechts het medicijn. Mijn transformaties vormen de buitenkant naar binnen. Het lijkt raar, maar als je de manier waarop je eruit ziet verandert, verandert ook de manier waarop je leven eruit ziet.

Denk bij het verbeteren van uw stijl na over de gebieden in uw leven die u wilt aanpassen. Misschien is het uw volgende stap in uw zakenleven. Als u meer respect wilt, of als u uw bedrijf wilt laten groeien; hoe kan je garderobe je daarbij helpen?

Of u bent misschien alleenstaand, of u wilt trouwen, een gezin stichten, of u wilt uw huidige huwelijk sprankelen; kun je je stijl verfijnen om die doelen te bereiken?

Misschien bent u het gewoon beu dat mensen u vragen ” bent u moe? ” Wanneer ze zien dat u boodschappen doet of in het weekend naar sociale functies gaat. Je casual kledingkast is misschien een beetje te ontspannen voor openbare gelegenheden. Zou een garderobe-upgrade je de hele tijd een goed gevoel over jezelf geven? Ja, je kunt er ALTIJD fantastisch uitzien.

“Door je te concentreren op een gebied in je garderobe en in je leven waar je de meeste transformatie wilt zien, kun je maximale resultaten behalen. Ik hoop echt dat je de voordelen ervaart van een geweldige persoonlijke stijl.”

 

Ik vind het belangrijk om een persoonlijke band op te bouwen met mijn klanten zodat ik moeiteloos begrijp wie zij zijn en waar ze naar op zoek zijn. Door mijn persoonlijke aanpak begrijp ik wat klanten willen en dragen ze steeds alle outfits (ze vinden het heerlijk dat ik de winkel bij hen thuis breng).

Daarom bied ik een eerste telefonisch kennismakingsgesprek aan; gratis en geheel vrijblijvend.

Deze eerste sessie van 30 minuten waarvoor u zich aanmeldt, is gratis.

Deze personal styling sessie is bedoeld voor onderneemsters en ondernemers die hulp zoeken bij het vinden van hun persoonlijke stijl om er op hun best uit te zien en zich goed te voelen.

Ik begin altijd met een consultatiegesprek om te kijken wat ik voor je kan betekenen. Ik zal u zelf telefonisch contacteren.

Ik kijk er naar uit om met je te praten!

Met stijlvolle groeten,

Personal Stylist

Kristel Merckx

Stylingbykristel