Hoe stijlvol kleden voor elke leeftijd?

Heeft iemand je ooit gevraagd hoe oud je bent, en het duurde even voordat je je werkelijke leeftijd herinnerde? Misschien gebeurt dat alleen met mij, maar ik wil altijd 29 zeggen als mijn werkelijke leeftijd 37 is. Niet omdat ik denk dat 29 zijn beter is, ik vergeet gewoon eerlijk dat ik sindsdien bijna 10 jaar oud ben.

Ik had tot voor kort nog nooit teveel nagedacht over het hele ‘denken dat ik 29 ben. Omdat mijn geest zich duidelijk niet iets zo banaals als mijn leeftijd kan herinneren, bleef mijn stijl dan ook nog steken op 29? Blijkt dat het was.

Er jong uitzien wordt zo verheerlijkt in de modewereld, dat als mensen zeggen: oh mijn god, je lijkt een dag ouder dan 29, ik dat altijd als een compliment beschouwde. Mijn 20’s waren tenslotte zorgeloos en gek, mijn 30’s hebben alles te maken met het feit dat ik een echte volwassene ben en in mijn carrière (en in het leven) mijn garderobe nodig heeft om dat te weerspiegelen. Ik keek eens goed naar mijn kleerkast en begon te spoelen. Jaren 20 Kristel moest gaan. In de toekomst moest ik mijn kledingkast gaan beschouwen als een investering in de vrouw aan wie ik zo hard heb gewerkt.  Een bedrijfseigenaar, een vrouw die bereid is zich te settelen en een leven op te bouwen met iemand, en natuurlijk een vrouw die nog steeds van mode houdt.

Het is een interessante reis geweest. Door mijn ervaring kan ik mijn klanten die toevallig hetzelfde meemaken beter van dienst zijn. Het aankomende E-Book is aangevraagd door zoveel van mijn klanten en volgers, dus ik hoop dat je er net zo veel plezier aan beleeft als ik eraan heb geschreven.

Waarom kleden voor uw leeftijd belangrijk is

 

Waarom is kleding die bij de leeftijd past eigenlijk van belang? Als 40 de nieuwe 50 is, en vrouwen zien er beter uit dan ooit naarmate ze ouder worden, waarom moeten we dan ‘gepast’ zijn?

Voor mij is de manier waarop je je kleedt zoveel meer dan de kleding die je draagt. Je stijl is een verlengstuk van wie je bent als persoon, van wat je doet voor de kost en waar je bent in je leven.

Niet alleen dat, wat je draagt, fungeert ook als een advertentie voor andere mensen om die dingen te weten.

Stel dat u in de dertig bent en een succesvolle advocaat bent. Je hebt net een huis gekocht en je bent in feite de meest geweldige persoon ooit. Je draagt ​​echter nog steeds strakke spandex-jurken als je met je meiden uitgaat, je hebt nog nooit een dierenprint ontmoet die je niet leuk vond, en in gedachten is glitteroogschaduw nooit uit de mode geraakt. Mensen zijn geschokt als je zegt dat je in de dertig bent, omdat je er helemaal 24 uitziet.

DIT IS GEEN COMPLIMENT!

 

 

Stel je nu een wereld voor waarin deze 30-jarige advocaat kleding draagt ​​die beter bij haar leeftijd past? Een meer neutraal kleurenpalet, afromen van het lichaam en smaakvolle avondkleding, en heeft ze haar make-upspel zo geperfectioneerd dat ze er onberispelijk en natuurlijk uitziet? Mensen vermoeden misschien niet dat ze 24 is, maar ze kunnen haar inhuren of haar mee uit vragen.

Ik kies de ‘compliment’-dag voor liefde en geld.

” De basis van stijl is niet alleen begrijpen wie je bent, maar ook het soort vrouw dat je wilt projecteren ”

Zegt het allemaal, nietwaar?

Weten wanneer je moet loslaten.

 

Iets wat me opviel bij het opruimen van de kledingkasten van de klant, is dat het wegwerken van bepaalde stukken voelt alsof ze een deel van zichzelf kwijtraken, waardoor het moeilijk wordt om los te laten. Het idee dat als de micro rok die ik droeg toen ik 21 was nog steeds past ‘, dan ben ik standaard niet een beetje ouder geworden. De rok opgeven betekent dat je je overgeeft aan het feit dat je ouder bent geworden.

Het mooie van overgave is dat als je éénmaal opgeeft, er altijd iets beters wacht om tussenbeide te komen.

zodra je de realiteit begint te accepteren, begin je in de realiteit te leven en begint je ware bestemming op zijn plaats te vallen.

Klinkt gek, ik weet het, maar ik heb dit uit de eerste hand ervaren. Nadat ik de gekke mode Kristel losliet en een meer volwassen stijl begon te omarmen, begonnen dingen te veranderen. Mijn bedrijven genereren meer inkomsten dan ooit, ik heb een geweldige man en ik krijg meer respect in de wereld.

 

Mijn advies? Als je het gevoel hebt vast te zitten, is dat omdat je vasthoudt. Laat het gaan.

 

Binnen wordt mijn online E-Book Personal style uitgebracht waarin dit onderwerp uitgebreid wordt uitgelegd met Stijl voor alle leeftijden 20-30-40-50-60, stay tuned!

 


Ik vind het belangrijk om een persoonlijke band op te bouwen met mijn klanten zodat ik moeiteloos begrijp wie zij zijn en waar ze naar op zoek zijn. Door mijn persoonlijke aanpak begrijp ik wat klanten willen en dragen ze steeds alle outfits.

Daarom bied ik een eerste telefonisch kennismakingsgesprek aan; gratis en geheel vrijblijvend.

Deze eerste styling sessie van 30 minuten waarvoor u zich aanmeldt, is vrijblijvend

Deze personal styling sessie is bedoeld voor onderneemsters en ondernemers in verschillende sectoren, artsen en advocaten, die hulp zoeken bij het vinden van hun persoonlijke stijl om er op hun best uit te zien en zich goed te voelen.

Ik begin altijd met een consultatiegesprek om te kijken wat ik voor je kan betekenen.

Ik kijk er naar uit om met je te praten!

Met stijlvolle groeten,

Personal Business Stylist

Kristel Merckx

Stylingbykristel