Waarom Personal style belangrijk is?

Of je het nu leuk vindt of niet, stijl is belangrijk. Wij, vooral vrouwen, worden beoordeeld op ons uiterlijk. Wensen dat het niet zo was, verandert niets aan de feiten.

Michelle Obama zei het het beste in haar Netflix-documentaire ‘Becoming’:

Kijk hier de trailer van ‘Becoming’ Michelle Obama

“Mode voor een vrouw overheerst nog steeds hoe mensen je zien, en dat is niet eerlijk, dat klopt niet, maar het is waar. Dan is mode niet alleen mode; het is hoe je er je gereedschap van maakt, in plaats van er het slachtoffer van te worden. “

U beslist hoe u wilt dat de wereld u ziet. Over het algemeen zijn we redelijk kritische mensen (Ja, ik heb het over de wereld als geheel). We nemen snelle beslissingen en we beoordelen anderen. Het is niet perfect, het is niet zoals de meesten van ons willen zijn, maar het is wat het is. Dus waarom die kracht aan iemand anders weggeven? Waarom probeer je er niet altijd op je best uit te zien?

Mensen zullen je anders behandelen. Dit punt is een beetje triest, maar het is een feit dat mensen je met meer respect behandelen als je goed gekleed bent. Nu maakt dit misschien niet elke minuut van de dag uit, maar het zal je leven een stuk aangenamer maken als je niet voortdurend een zware strijd moet voeren. Natuurlijk heeft veel hiervan te maken met hoe je mensen benadert, maar als je er extra goed op let om er geweldig uit te zien ben je daar halverwege.

Een outfit kan je een geweldig gevoel geven. Ik denk niet dat ik iemand ken die er niet voortdurend naar streeft om hun lichaam te veranderen, of dat nu is om af te vallen of om spiermassa te winnen. Bedenk hoe gemakkelijk een goed gekozen outfit die past een een groot aantal ”gebreken” kan verbergen (ja, zelfs in je hoofd). Een goed geplaatste riem, een goed vorm gegeven jeansbroek of zelfs een rok met de perfecte lengte kan de illusie wekken van een geheel andere lichaamsvorm en ze kunnen uw beste eigenschappen benadrukken.

Waarom kiezen voor stijl met een personal styliste?

✔︎ Ben je het beu steeds dezelfde kleding/outfits te dragen?

✔︎ Wil je tijd besparen bij het aankleden?

✔︎ Wil je graag je Personal Brand updaten?

✔︎ Ben je niet tevreden met de huidige staat van je gehele garderobe en wil je een frisse start?

✔︎ Past je stijl niet bij je ambities?

✔︎ Vind je jezelf gefrustreerd of uitgeput als je probeert te winkelen?

✔︎ Ben je gefrustreerd omdat je niet weet hoe je je moet kleden om je lichaamsvorm en natuurlijke kleur te maximaliseren?

✔︎ Ben je weer beginnen daten en wil je een nieuwe uitstraling voor je nieuwe levensstijl?

✔︎ Heb je net een baby gekregen en het is eindelijk tijd om jezelf in de watten te leggen.

✔︎ Ben je afgevallen of ben je aangekomen en weet je niet zeker hoe je je nieuwe lichaam moet aankleden?

✔︎ Ben je het beu om geld te verspillen aan kleding die er niet helemaal goed uitziet of niet goed past? Of misschien niet bij jou stijl past?

✔︎ Je winkelt niet graag of geen tijd ervoor.

✔︎ Je winkelt wel graag maar liever met begeleiding.

 

Heb je op één van bovenstaand JA geantwoord? En wil je graag meer informatie hoe ik jou kan helpen? Klik alvast op onderstaande knop om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen.

 


Ik vind het belangrijk om een persoonlijke band op te bouwen met mijn klanten zodat ik moeiteloos begrijp wie zij zijn en waar ze naar op zoek zijn. Door mijn persoonlijke aanpak begrijp ik wat klanten willen en dragen ze steeds alle outfits.

Daarom bied ik een eerste telefonisch kennismakingsgesprek aan; gratis en geheel vrijblijvend.

Deze eerste styling sessie van 30 minuten waarvoor u zich aanmeldt, is vrijblijvend

Deze personal styling sessie is bedoeld voor onderneemsters en ondernemers in verschillende sectoren, artsen en advocaten, die hulp zoeken bij het vinden van hun persoonlijke stijl om er op hun best uit te zien en zich goed te voelen.

Ik begin altijd met een consultatiegesprek om te kijken wat ik voor je kan betekenen.

Ik kijk er naar uit om met je te praten!

Met stijlvolle groeten,

Personal Business Stylist

Kristel Merckx

Stylingbykristel