WELKE OUTFIT KIES JIJ ALS ZAKENVROUW VOOR JE FEESTELIJKE WORK EVENTS?

De feestdagen zijn in aantocht en verschillende feestelijke event staan op de planning, zoals van netwerkclubs, van je eigen bedrijf, leveranciers, noem maar op.

Het kiezen van een outfit voor feestelijke events voor je werk is soms een dilemma, je wil er professioneel uitzien, maar je wil zich toch stijlvol voelen. Veel van mijn klanten hebben de pijn van; waar ga ik die outfits halen? Hoe moet ik combineren? Waar haal ik de ervoor om te winkelen?  Ik winkel helemaal niet graag!

Je wil toch ook niet 10 verschillende feestoutfits kopen? Het mooie nieuws is dat je ook feestoutfits kan aanvullen met basics die je inprincipe al in je garderobe hebt.

Mijn advies is, zorg ervoor dat je je comfortabel voelt in wat je draagt en wees niet bang om een kleur of een sieraad toe te voegen of statement Shoes aan te doen.

‘Pas je look aan de stijl en de dresscode van het evenement aan’

Hierbij geef ik jullie graag 5 outfits mee voor verschillende soorten events gecombineerd met basics:

 

 

DRAAG EEN LEUKE TOP MET KLASSIEKE BROEK

Als gewaagde kleuren niet jouw ding zijn, probeer dan een leuke top in zwart of wit met een geklede broek met een klassieke pump.

Om je outfit een feestlook te geven draag je statement oorbellen en handtas erbij.

 

UPGRADE EEN NORMALE WERKOUTFIT MET RODE PUMPS EN EEN RODE BLAZER

Ga van je bureau naar een dansfeest door je lagere schoenen te wisselen voor rode statement pumps en rode statement blazer.

 

 

DRAAG EEN TOP MET RUCHES EN EEN CLEANE JEANS VOOR EEN CASUAL LOOK

Door te spelen met de top met  volume en textuur geeft dit een tikkeltje meer aan je outfit, deze outfit raad ik aan voor heel informele events, zoals bijvoorbeeld met je collega’s een drankje te gaan doen voor de feestdagen of het eindejaar af te sluiten.

 

GLITTER CLASSY LOOK

“Op weg naar een chique event?” probeer een glittergeklede jurk of top of rok voor een opvallende, smaakvolle look.” 1 statement is voldoende, draag geen opvallende juwelen, schoenen of handtas erbij.

 

KANTOOR JURK MET STATEMENT JUWEEL EN SCHOENEN

“Die to go, effen gekleurde jurk die je al in je kast hebt? Gebruik het opnieuw door glinsterende pumps en statementjuwelen toe te voegen

En als je tot het laatste moment aan het werk bent, raak dan niet in paniek – je kunt nog steeds een gewone werk outfit vrij eenvoudig upgraden.

“Gebruik wat je al hebt, Voeg statement sieraden, fluweelachtige of glitter pumps of een blazer toe om je werk outfit af te maken.”

 

Weet je toch nog niet hoe er aan te beginnen kun je mij altijd vrijblijvend contacteren voor een vrijblijvende kennismaking om jou feestdagen in stijl te doen schitteren 🙂

 

Your Personal business stylist,

Kristel Merckx

Stylingbykristel