TESTIMONIALS

Wij hadden ons laten stylen om naar een bruiloft te gaan, uiteindelijk hebben we niet ieders 1 jurk gekocht maar samen 9 jurken. Keuze genoeg van jurken en perfect aansluitende accessoires. Wij waren zeer tevreden van de service van Kristel!

Delphine, bij Google

Kristel has a fantastic personality and she knows everything about personal styling and fashion. She really took the time to find out why i wanted professional advise. This can be for many different reasons and is of course very personal. Some people might want a career change or a new direction in their personal life. Other ma have had some changes in their body. On top of this personal approach it was immediately clear to me that she has a lot of knowledge. She knows everything about body types and the best matching clothes and she is a certified color consultant. In short; i would definitely recommend her!

Kelly Van Raemdonck, bij BTS Travel

Now I have no worries any more with my wardrobe with Kristel as my Personal Shopper, She brings you the shop, many more then you need so you have enough choice. She made beautiful combination suiting my position. I found my shopper for life time!

Isabelle Desmedt, bij Het Poetsbureau

Via via ben ik bij Kristel Merckx terechtgekomen. Ik had eerlijk gezegd geen idee wat ik mocht verwachten toen ik de eerste afspraak met haar vastlegde. Positief verrast was ik toen ik Kristel leerde kennen. Kristel besteedt zowel aandacht aan het voortraject, de eerste ontmoeting, het personal shoppen en het natraject. Ze bespreekt je huidige kledingstijl, wat je beroep is en met welke doelgroepen je dagelijks in contact komt. Op basis daarvan, stelt ze je garderobe samen. Het is een totale geruststelling voor mij nu eindelijk te weten welke kledij echt bij mij en mijn doelgroep past. Ik draag alle kledingstukken die ik heb aangekocht: gedaan met miskopen. Bovendien is elk stuk bewust door Kristel geselecteerd en stelt ze een lookbook samen: alle mogelijke combinaties op een rij.

Wat ik tof vind aan Kristel, is dat ze echt tijd voor je vrijmaakt om te luisteren, je garderobe stuk voor stuk bewust samenstelt en dit alles in een gemoedelijke, uitnodigende sfeer.
@Kristel: een oprechte dankjewel. Het samenwerken met jou heeft een impact gemaakt op de eerste indruk die ik nalaat bij (potentièˆle) klanten. Mijn look ondersteunt me elke dag en past bij wie ik echt ben.

Sarah Vandewoude, zaakvoerder bij Sideways Consultancy

Ik geniet iedere dag van het kiezen wat ik aan moet. Echt super blij en dankbaar. Kijk nu al uit naar de volgende keer!

Bregje Advocate Partner, bij De Brauw blackstone Westbroek Amsterdam

Als zaakvoerder van een metaalbedrijf heb ik een heel druk leven en in mijn vrije tijd heb ik hobby’s zoals zeilen en golf en ga ik liever niet shoppen. Daarom heb ik Kristel ingeschakeld om voor mij te winkelen. Ze bespreekt de eerste keer wie je bent en op basis van je levensstijl en branding brengt ze een garderobe mee die we hadden besproken. Sinds ik met Kristel samen werk heb ik elke dag een mooie outfit aan die bij me past als zaakvoerder en als persoon.

Emmanuel, zaakvoerder bij Duroc Metaal bedrijf

Aangezien ik weinig tijd heb en niet graag winkel, en de tijd die ik heb graag met mijn gezin door breng heb ik Kristel gecontacteerd om het ganse jaar mijn garderobe up to date te houden.

Gert, zaakvoerder bij Concept Tuinen

Ik werk nu 1 jaar met Kristel en ik moet toegeven dat zij de persoon was dat ik naar zocht op vlak van styling en personal branding.
Als ambitieuze bedrijfsleider is public identity enorm belangrijk en heb je de opportuniteit om onder andere met je voorkomen impact te maken. Kristel zorgt voor een krachtige personal branding dat overeenkomt met je merk. Kracht, gedrevenheid en uniciteit. Voor vrije tijds kledij heb ik ook op Kristel beroep gedaan, en was hier bijzonder tevreden van. Ik kijk al uit naar onze volgende samenwerking.

Yasmin Dewilde, Zaakvoerder & Coach bij WeAreLions

In tegenstelling tot vele anderen, tilt Kristel het vak van personal styling tot een ander niveau. Na initieel contact en intake sessie, is ze meteen aan de slag gegaan met een 1-on1 styling for men , volledig gefocusseerd op mijn specifieke wensen en persoonlijkheid. Haar interactiviteit, gedrevenheid en professionele aanpak hebben geleid tot maatpakken en een casual garderobe die er mag wezen. Ik kijk al uit naar volgende styling sessies en de bijhorende leuke ontmoetingen.

Robbie Thielemans, Zaakvoerder bij Stereyo

Testimonial volgt.

Tom Van Uffelen en Evi Van Berckelaer - Zaakvoerders bij Universitas Digital Printing

CONTACT