GARDEROBE DETOX & DIGITALE SHOPPINGLIJST (M/V)

Heb je steeds het gevoel ondanks je voldoende kleding hebt in je kast, je toch steeds hetzelfde aan hebt? Je blijft keer op keer naar dezelfde stukken reiken en wilt je opties uitbreiden. U lijkt ongeveer 20% van al je kleding te gebruiken en de rest nauwelijks te dragen, omdat ze gewoon niet helemaal goed aanvoelen of je weet niet hoe je ze moet combineren. U wilt orde en duidelijkheid in uw garderobe en maximaal gebruik maken van elk stuk dat u heeft.

 

€ 595 excl. btw
(kan u inbrengen als marketingkost)

Lees verder over Garderobe Detox & Digitale Shoppinglijst (m/v)

PERSONAL STYLING EN PERSONAL SHOPPING VOOR ONDERNEMERS (M/V)

Ben je een  ondernemer die graag wil investeren in een volledige diepe persoonlijke stijl sessie en een aantal nieuwe outfits met een personal shopping samen?

 

€ 1095 excl. btw
(kan u inbrengen als marketingkost)

Lees verder over PERSONAL STYLING EN PERSONAL SHOPPING VOOR ONDERNEMERS (m/v)

PERSONAL STYLING EN SHOPPING VOOR ONDERNEMERS MET GEEN TIJD OF NIET GRAAG WINKELEN (M/V)

 Ben je een onderneemster of ondernemer die door een druk leven te weinig aan toekomt om voor zichzelf te shoppen? Ben je klaar om te investeren in een nieuwe garderobe die ik voor jou ga winkelen  waarvan je elke dag zich zelfzeker voelt, met daarvoor een strategische grondige stijlanalyse?

 

€ 1.795 excl. btw
(kan u inbrengen als marketingkost)

Lees verder over PERSONAL STYLING EN SHOPPING VOOR ONDERNEMERS (M/V)

365 DAY MASTER STYLING EN SHOPPING VOOR ONDERNEMERS DIE GRAAG HELEMAAL ONTZORGD WORDEN HET GANSE JAAR (M/V)

Ben je een onderneemster of ondernemer die door een druk leven te weinig aan toekomt om voor zichzelf te shoppen, en graag het hele jaar up to date is met de laatste nieuwe kleding voor verschillende events, zowel voor werk als privé? Met mijn 365 day styling ben ik gans het jaar jou persoonlijke style conciërge.

 

3.995 excl. btw
(kan u inbrengen als marketingkost)

Lees verder over 365 DAY MASTER STYLING EN SHOPPING VOOR ONDERNEMERS DIE GRAAG HELEMAAL ONTZORGD WORDEN HET GANSE JAAR (M/V)

DE STIJLVERFRISSING VOOR BESTAANDE KLANTEN 

DE STIJLVERFRISSING voor bestaande klanten  die hun garderobe voor een bepaald seizoen willen bijwerken, bied ik de persoonlijke stijlverfrissing aan. We zullen een snelle gratis chat hebben via e-mail, zoom of telefoon om uw huidige behoeften te bepalen en een boodschappenlijstje op te stellen. Op basis van uw boodschappenlijst, kunnen we samen gaan winkelen of ga ik voor u winkelen.Erna ontvangt u digitaal lookbook met outfits van je huidige garderobe gecombineerd met je nieuwe garderobe.

(€ 125 / uur)

of liever virtueel?

Voor klanten uit het verleden die hun garderobe voor de lente en zomer wilden bijwerken, bied ik de virtuele styling verfrissing aan. We zullen een snelle gratis chat hebben via e-mail, zoom of telefoon om uw huidige behoeften te bepalen en een boodschappenlijstje op te stellen. Op basis van uw boodschappenlijst, kies ik online specifieke artikelen voor u en maak ik een productaanbevelingsblad met outfits dat u kunt kopen. Naast mijn lijst met itemsuggesties, deze lijst kan u op uw eigen tempo aankopen.

(1-4 uur, € 95 / uur excl. btw)

Klik hier om alvast een afspraak te maken voor een stijlverfrissing