1-ON-1 PERSONAL STYLING EN PERSONAL SHOPPING SAMEN (M/V)

Ben je een  ondernemer die graag wil investeren in een strategische persoonlijke stijl sessie en een aantal nieuwe outfits met een personal shopping samen?

 

1-ON-1 PERSONAL STYLING EN PERSONAL SHOPPING VOOR U (M/V)

 Ben je een onderneemster of ondernemer die door een druk leven te weinig aan toekomt om voor zichzelf te shoppen? Wil je graag eerst een strategische persoonlijke stijl sessie voor je investeert in een nieuwe garderobe?  Wil je graag investeren in een nieuwe garderobe die ik voor u zal gaan winkelen waarvan je jezelf elke dag zich zelfzeker voelt?

 

Lees verder over PERSONAL STYLING EN SHOPPING VOOR ONDERNEMERS (M/V)

365 DAY MASTER STYLING EN SHOPPING VOOR ONDERNEMERS DIE GRAAG HELEMAAL ONTZORGD WORDEN HET GANSE JAAR (M/V)

Ben je een onderneemster of ondernemer die door een druk leven te weinig aan toekomt om voor zichzelf te shoppen, en graag het hele jaar up to date is met de laatste nieuwe kleding voor verschillende events, zowel voor werk als privé? Met mijn 365 day styling ben ik gans het jaar u persoonlijke style conciërge.

 

Lees verder over 365 DAY MASTER STYLING EN SHOPPING VOOR ONDERNEMERS DIE GRAAG HELEMAAL ONTZORGD WORDEN HET GANSE JAAR (M/V)

DE STIJLVERFRISSING VOOR BESTAANDE KLANTEN 

DE STIJLVERFRISSING voor bestaande klanten  die hun garderobe voor een bepaald seizoen willen bijwerken, bied ik de persoonlijke stijlverfrissing aan. We zullen een snelle gratis chat hebben via e-mail, zoom of telefoon om uw huidige behoeften te bepalen en een boodschappenlijstje op te stellen. Op basis van uw boodschappenlijst, kunnen we samen gaan winkelen of ga ik voor u winkelen.Erna ontvangt u digitaal lookbook met outfits van je huidige garderobe gecombineerd met je nieuwe garderobe.

(€ 125 / uur)

of liever virtueel?

Voor klanten uit het verleden die hun garderobe voor de lente en zomer wilden bijwerken, bied ik de virtuele styling verfrissing aan. We zullen een snelle gratis chat hebben via e-mail, zoom of telefoon om uw huidige behoeften te bepalen en een boodschappenlijstje op te stellen. Op basis van uw boodschappenlijst, kies ik online specifieke artikelen voor u en maak ik een productaanbevelingsblad met outfits dat u kunt kopen. Naast mijn lijst met itemsuggesties, deze lijst kan u op uw eigen tempo aankopen.

(1-4 uur, € 95 / uur excl. btw)

Klik hier om alvast een afspraak te maken voor een stijlverfrissing