STYLING OPTIES (M/V)

Ben je een startende ondernemer die graag wil investeren in persoonlijke stijl?

1-ON-1 Personal styling is een traject waarmee je stijl in eigen handen kunt nemen – met mijn hulp natuurlijk. In dit programma zal ik je door mijn beproefde stapsgewijze programma leiden en je helpen je persoonlijke stijl te vinden, je kledingkast te detoxen, een kledingkast te bouwen die bij je doelen en levensstijl past, het meeste uit je winkelbudget te halen en je te leren hoe je items kiest waarmee je er op je best uitziet! Je kan zelf gaan winkelen op je eigen tempo en budget.

 

PERSOONLIJKE STYLING VOOR STARTENDE ONDERNEMERS (M/V)

Ben je een  ondernemer die graag wil investeren in persoonlijke stijl en een aantal nieuwe outfits met een personal shopping samen?

PERSOONLIJKE STYLING EN PERSONAL SHOPPING VOOR ONDERNEMERS MET TIJD OM TE WINKELEN (M/V)

 Ben je een onderneemster of ondernemer die door een druk leven te weinig aan toekomt om voor zichzelf te shoppen? Ben je klaar om te investeren in een nieuwe garderobe die ik voor jou ga winkelen met een stijl waarvan je elke dag zich zelfzeker voelt?

PERSOONLIJKE STYLING EN SHOPPING VOOR ONDERNEMERS ZONDER TIJD OM TE WINKELEN (M/V)

Ben je een onderneemster of ondernemer die door een druk leven te weinig aan toekomt om voor zichzelf te shoppen, en graag het hele jaar up to date is met de laatste nieuwe kleding voor verschillende events, zowel voor werk als privé? Met mijn 365 day styling ben ik gans het jaar jou persoonlijke style conciërge.

365 DAY MASTER STYLING EN SHOPPING VOOR ONDERNEMERS DIE GRAAG HELEMAAL ONTZORGD WORDEN HET GANSE JAAR (M/V)