MODERNE ZAKELIJKE OUTFITS

Graag deel ik met jou een aantal moderne zakelijke outfits. Ik vind het enorm belangrijk als styliste dat je outfits ook met elkaar kan combineren.

Deze outfits zijn basics  die onmisbaar zijn voor je garderobe zoals een; donkerblauwe jeans, nude pumps, zwarte pums, zijden blouse, pencil skirt, stijlvolle mantel, riem, …

Wanneer wij samen aan het werk gaan zal ik rekening houden met jou Personal brand, je fase als ondernemer, beste kleuren, bodytype en Branding van je business.

 

ZAKELIJKE CASUAL/CHIC OUTFIT

Een zijden blouse geeft je outfit een heel ander effect dat onmiddellijk een chic effect geeft met een jeans. Hou er rekening mee dat je in business een effen donkerblauwe jeans draagt en vergeet zeker je riem niet om je outfit compleet te maken. Higheels geeft je een slanker en more powerfulle uitstraling.

SUIT UP MODERN

Je hebt een kostuum en je hebt een kostuum, fitting en kwaliteit is enorm belangrijk bij een kostuum.

Waarom? Het kreukt niet bij het minste wanneer je in de auto zit en het sluit mooi aan je figuur.

De blazer, witte blouse en zwarte pumps kun je combineren met een jeans om een meer Casual/Chic outfit te bekomen. Je kan ook een pulletje onder je kostuum dragen om het Casual/Chic effect te bekomen.

STIJLVOLLE MANTEL

Een stijlvolle mantel mag zeker niet in je garderobe ontbreken voor de koude winterdagen.

Deze kan in een neutrale kleur zoals zwart of camel, of juist een meer opvallende kleur zoals deze in het rood.

Op basis van je garderobe en je Personal Brand kunnen we deze selecteren wat het meest geschikt is.

DE PENCIL SKIRT

Een klassieke moderne kokerrok is zeer vrouwelijk en kan je met verschillende stuks combineren zodat je outfit altijd anders oogt, zoals hierboven met een witte blouse of een kasjmiere pul.

In de winter draag je best een panty met een denier van 20 zodat je benen er nog mooi in doorschijnen want anders is het samen één zwart vlak wat niet elegant zal ogen.