Waarom zou je een Personal Stylist inhuren?

Hi iedereen!

Deze keer wil ik het graag hebben over ‘waarom zou je een Personal Stylist inhuren?’ Hier kunnen verschillende redenen voor zijn, ik geef alvast de belangrijkste dingen mee die teken geven waarom je misschien een Personal Stylist zou kunnen gebruiken en willen inhuren. Vroeger hadden enkel de bv’s een stylist, vandaag kan iedereen makkelijk beroep doen op een Personal Stylist, via uw bedrijf, privé,  Je zal denken ‘heb ik een Personal Stylist nodig of misschien wil je gewoon een Personal Stylist, of misschien heb je er zelfs nog niet over nagedacht om een Personal Stylist in te huren.

Juist in de afgelopen paar jaar  zijn mannen en vrouwen overal begonnen met investeren in persoonlijke stylisten en shoppers. De service werd vroeger als een luxe beschouwd – iets dat alleen rijke mensen zich konden veroorloven. Maar wanneer het in het juiste perspectief wordt geplaatst, is het een geweldige investering. We spenderen jaarlijks honderden euro’s om ons haar te laten doen, onze huizen schoon te maken, pedicures te krijgen en andere lifestyle-onderhoud. Een stylist inhuren bij u thuis voor een garderobe check of om voor u te laten winkelen moet net zo gewoon zijn als al deze andere investeringen, en dit is waarom:

1. Je houdt niet van winkelen

Ik hou van winkelen en de juiste outfits zoeken, daarom heb ik er ook mijn beroep van gemaakt, ik hou ervan andere mensen goed te doen voelen door middel voor hen de juiste outfits te zoeken op basis van hun levenstijl en budget, meer zelfvertrouwen te geven door middel van de juiste kledij te laten dragen op de juiste gelegenheid.Er zijn veel mensen die niet graag winkelen voor verschillende redenen, de drukte, niet kunnen kiezen, niet weten wat ze moeten kopen, kleine omkleedruimtes, slechte belichting, opdringerige verkopers, je niet zeker in je vel voelen, niet goed weten welke kledij goed bij je bodytype past, enz….Ik kan voor jou het shoppen doen en de winkel naar jouw brengen.

2. Stylisten zijn goed op de hoogte van de kwaliteit van merken

Ik ben  zeer goed thuis in de verschillende soorten merken. Ik ken de verschillende soorten stoffen, sneden, zomen, naden en kwaliteit die uit elke winkel komen en we begrijpen wat elke klant krijgt voor zijn of haar geld. Als u niet van chiffon houdt, of de voorkeur geeft aan slim-fit, of alleen echt leer wilt, dan weten we precies waar u naartoe moet en kunt u elk item van uw boodschappenlijst afvinken.

3. Sneller winkelen afspraken

Want ik breng de winkel tot bij je thuis of op je bedrijf.

4. Begrijp je lichaam en bodytype

Voorafgaand aan uw afspraak bij het winkelen, zal ik met u gaan zitten en u leren kennen. Ik neem je levensstijl door, ik geef je tips en tricks volgens je bodytype, zowel bij dames als heren.  Het is zeer kostbaar dit te leren, en zal je nog jaren van dienst zijn.

5. Profiteer van wat u al bezit.

Door een afspraak te maken voor een huisgarderobe, komt ik als stylist bij u thuis en help u bij het organiseren van uw kast. Ik help u beslissen wat bij u past, wat moet worden afgestemd, wat moet worden gedoneerd en welke items u nog nodig heeft om een complete outfit voor elke gelegenheid te hebben. Ik help je ook om meerdere, veelzijdige looks te creëren met de kleding die je al hebt. Je gaat van een paar tops en rokken naar een nieuwe look voor het kantoor in slechts enkele uren!

6. Haal het meeste uit je geld.

Omdat ik de kwaliteit van bepaalde merken begrijp, kan ik u helpen te begrijpen hoe u in uw kleding kunt investeren. Dingen als winterjassen, denim, leer en een goede hak zijn stukken die belangrijk zijn om in te investeren. Andere trendy items zoals sunnies met cirkellijst, paarse lippenstift, crop tops en omzoomde tassen zijn te vinden in snelle modewinkels voor goede deals. Soms raken mannen en vrouwen overweldigd door uit te zoeken hoe ze hun geld kunnen verdelen in de loop van een dag winkelen, maar als stylist help ik u met een stressvrije winkelervaring en u in de juiste richting te begeleiden.

7. Een sterke, betrouwbare relatie met je stylist.

Mijn eerste prioriteit is jou centreel plaatsen alsof het  klant van de dag is, ik adviseer alleen wat bij je past en zal niet zomaar alles aanraden.

8. Elk stuk dat je koopt, zal veelzijdig zijn

Styling is hier het sleutelwoord. Een top, een jurk en zelfs een pantalon zijn zelden direct uit het rek verkrijgbaar, zonder enige manipulatie. Een stylist begrijpt welke vormen er goed uitzien op verschillende lichamen, ik zoek naar meerdere manieren om accessoires te maken en zie in kledingstukken die in drie, vier of meer outfits zullen werken voordat je er zelfs voor hebt betaald. Terwijl sommige klanten alleen een effen blauwe blouse zien, zie ik als stylist een blouse die kan worden open gedragen en een top die werkt voor op kantoor en voor een avondje uit. Ik wil dat u het meeste krijgt voor uw geld, dus veelzijdigheid en functionaliteit staan centraal bij uw aankopen.

9.  Confidence boost

Met al deze voordelen, kun je je alleen maar beter voelen over jezelf. Ik als Stylist zal niet alleen inkopen doen, ik zal u ook leren terwijl de afspraak doorgaat, zodat u in de toekomst kunt leren hoe u voor uzelf kunt winkelen. Je leert over kleuren, stylen, je eigen lichaamsvorm, hoe je moet investeren en op zijn beurt stijgt je zelfvertrouwen. Dit beïnvloedt je thuisleven, hoe te handelen op de werkplek, en zelfs je persoonlijke relaties. Je style-over met een stylist is de eerste stap naar dit hernieuwde zelfvertrouwen.

10. Lange-termijninvestering.

De tijd en het geld dat u in deze afspraken investeert, zijn echt een investering in uw dagelijkse levensstijl. Het is niet alleen de manier waarop je je kleedt en accessoreert; het is de manier waarop je voor anderen verschijnt en ook met hen communiceert. Als u in een stylist investeert, investeer ik in ruil daarvoor in u.

Mijn stylingpakketten variëren van 1-on-1 Styling, VIP Styling, Occasion styling, Styling for men, Styling for company’s. Als u een volledige lijst van services wilt zien, kan u dit bekijken op  deze pagina of stuur mij gerust een mail voor een afspraak of meer vragen naar info@stylingbykristel.com. De services die ik aanbied zijn voor iedereen, ongeacht uw locatie, leeftijd of budget. Ik geloof dat een gevoel van zelfvertrouwen over je eigen persoonlijke stijl en lichaamsbeeld een absolute noodzaak is, ongeacht je budget of levensstijl. Nu is het tijd om in jezelf te investeren.

Your Personal Business stylist,

Kristel Merckx