Kleding dat echt bij je past?

"MIJN LOOK ONDERSTEUNT ME ELKE DAG EN PAST BIJ WIE IK ECHT BEN."

– Heeft u het idee dat u altijd in dezelfde outfits loopt?
– Bent u op zoek naar nieuwe inspiratie of manieren om uw huidige kleding te combineren?
– Bent u op zoek naar een eigen stijl die uitdraagt wie u bent en past bij uw huidige positie?
– Zet u de volgende stap in uw carrière en hoort daar ook een nieuwe garderobe bij?
– Heeft u moeite met het uitkiezen van outfits om goed voor de dag te komen bij business events en belangrijke meetings?
– Wilt u leren hoe u het principe “dress to impress” kunt toepassen om meer succes te behalen?

In de checklist deel ik een aantal mode must-haves met u. Echter is er natuurlijk meer voor nodig om echt het maximale uit uw styling te kunnen halen.

Als business styliste weet ik als geen ander waar u als zakenman- of vrouw tegenaan kunt lopen. Ik ken de laatste trends en de mooiste merken en begrijp wat u wilt uitstralen en wat de do’s en dont’s zijn qua kleding in uw vakgebied. 

Heeft u behoefte één-op-één advies? Er zijn verschillende mogelijkheden! Ik werk met moodboards waarmee ik samen met u op zoek ga naar uw ideale stijl die past bij wie u bent, uw functie en bij uw ambities voor de toekomst. Desgewenst ga ik samen met u shoppen of neem ik u het werk uit handen en ga ik zelfstandig voor u op pad. Ik heb verschillende pakketten voor verschillende wensen en uiteenlopende budgetten.

Wat andere zeggen:

“Als ambitieuze bedrijfsleider is public identity enorm belangrijk en heb je de opportuniteit om onder andere met je voorkomen impact te maken. Kristel zorgt voor een krachtige personal branding dat overeenkomt met je merk. Kracht, gedrevenheid en uniciteit. Voor vrijetijdskledij heb ik ook op Kristel beroep gedaan, en was hier bijzonder tevreden van. Inmiddels heb ik al 3 stylings gedaan met Kristel, en ik kijk al uit naar onze volgende samenwerking.”

Yasmin DeWilde, Coach | Trainer | Spreker bij WeAreLions

 

“Het samenwerken met Kristel heeft een impact gemaakt op de eerste indruk die ik nalaat bij (potentiële) klanten. Mijn look ondersteunt me elke dag en past bij wie ik echt ben. Wat ik tof vind aan Kristel, is dat ze echt tijd voor je vrijmaakt om te luisteren, je garderobe stuk voor stuk bewust samenstelt en dit alles in een gemoedelijke, uitnodigende sfeer.” 

Sarah Vandewoude, Zaakvoerder | Business Manager bij Sideways Consultancy

 

Schrijf u hieronder in voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek: