Personal Shopping Mechelen of Antwerpen (m/v)

Een Exclusieve Winkelervaring: Personal Shopping in de Fineste Boetieks met Jouw Eigen Styliste – Halve dag 4h. 

Ervaar de luxe van op maat gemaakte stijl met onze exclusieve Personal Shopping-service, waarbij je een dag doorbrengt in de beste boetieks, begeleid door een toegewijde professionele styliste.

Als ondernemende geest weet je dat jouw uitstraling spreekt voordat je een woord zegt. En precies daarom nodigen we je uit om de perfecte looks te creëren die je persoonlijkheid, ambitie en status complementeren.

Waarom Kiezen voor Onze Personal Shopping Service?

✔︎ Gepersonaliseerde Aandacht: Geniet van de onverdeelde aandacht van een ervaren styliste die jouw smaak, voorkeuren en figuur begrijpt.

✔︎ Exclusieve Toegang: Ontvang de kans om voor de massa uit te shoppen, met vroegtijdige toegang tot nieuwe collecties en exclusieve items.

✔︎ Naadloze Ervaring: Vermijd de stress van winkelen met een deskundige die weet waar ze de parels van de boetiek vinden.

✔︎ Authentieke Looks: Laat een unieke garderobe samenstellen die jouw persoonlijkheid weerspiegelt en je onderscheidt van de menigte.

✔︎ Tijdbesparing: Besteed je waardevolle tijd aan zaken die ertoe doen, terwijl wij zorgen voor je uitstraling.

Jouw Styling Dag:

  1. Kennismakingsgesprek: We starten met een persoonlijke consultatie om je stijl voorkeuren, doelen en de te bezoeken boetieks te bespreken.
  2. Een Dag van Luxe: Ontspan en geniet van een dag vol exclusief winkelen, waarbij elk detail van je ervaring is afgestemd op jouw wensen en behoeften.
  3. Lookbook: Ontvang een persoonlijk digitaal lookbook met jouw nieuwe outfits, zodat je elke dag geïnspireerd en zelfverzekerd kunt zijn.

Investeer in de kracht van uitmuntende stijl en word de beste versie van jezelf met een garderobe die even ambitieus en succesvol is als jij.

Start je luxueuze styling-ervaring vandaag nog. Neem contact met ons op en stap in een wereld waar jouw stijl de hoofdrol speelt.


 Interesse in een Personal Shopping? Plan alvast een kennismakingsgesprek in of boek je styling alvast in.

€ 995 excl.btw (excl. kleding)
(styling service kan u inbrengen als marketingkost)

Plaatsen zijn beperkt, wees er snel bij.

Klik hier voor een kennismakingsgesprek